Oct 032014
 

Bobby McFerrin, desi poate sa duca un one man show senzational pana la capat, s-a gandit sa faca o surpriza publicului roman, asa ca pentru un ultim concert din turneu. “Solo A Capella concert with brilliant Romanian Guest Artists” este surpriza artistului multi-talentat pentru spectatorii de la Sala Palatului; mai exact, pe scena, alaturi de Bobby McFerrin, vor urca artisti romani pentru un battle muzical.

Bobby Mcferrin

Bobby Mcferrin

Ionica Minune si Cristinel Turturica isi vor scoate armele- instrument pe scena pentru o lupta muzicala acordeon-voce, tambal-voce. Speram sa cada la pace pentru o armonie muzicala, asa cum asteptam sa fie intreg concertul.

Ionica Minune acordeon Cristinel Turturica tambal

Ionica Minune acordeon Cristinel Turturica tambal

Ionica Minune canta la acordeon de la varsta de 4 ani si este o legenda printre muzicantii „de traditie” din Romania. Muzicieni de talia lui Oscar Peterson, Michel Petrucianni, Richard Galliano sunt doar cativa dintre cei cu care Ionica a cantat pe marile scene ale lumii.

Cristinel Turturica, fost membru al celebrului Taraf de Haidouks, canta la tambal si a colaborat cu compozitorul Gabriel Yared, castigator al premiului Oscar pentru muzica filmului Pacientul englez.

Sursa: Metropotam

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>